F-pupillen samen verdiept in het jubileumboek
F-pupillen samen verdiept in het jubileumboek Sanne van Deursen

Oranje-Nassau presenteert jubileumboek met honderd jaar geschiedenis

2 oktober 2020 om 17:08 lokaal Deel je nieuws

In 2019 bestond Oranje-Nassau honderd jaar en die geschiedenis is in een jubileumboek vastgelegd. De vereniging is het stralend middelpunt van het verhaal, maar  met een schuin oog wordt ook gekeken naar gebeurtenissen in de (korfbal)wereld buiten de vereniging. Het gaat over Amsterdam en Amstelland, de Christelijke grondslag, Korfbal en vooral de Vereniging: ACKV Oranje-Nassau.

Op zaterdag 26 september 2020 was de langverwachte presentatie van het boek. Door Corona-omstandigheden zat het geplande Boek-en-Bal er helaas niet in, maar desondanks was het een gepaste drukte of in ieder geval een drukte op gepaste afstand bij de kantine op Sportpark 't Loopveld.

De oud- en oudere leden bewaarden het lezen van het boek voor een regenachtige zondagmiddag en gebruikten het moment om weer eens in het echt met elkaar bij te praten, maar de jongste jeugd kon daar niet op wachten en dook in de kantine direct in de boeken om zich door oude verhalen tot grootse prestaties te laten inspireren…  het verleden en de toekomst zijn bij Oranje-Nassau in goede handen!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie