Korendag Amstelveen in de Paaskerk zaterdag 21 maart 2020

11 maart 2020 om 18:22 Muziek Deel je nieuws

Voor de achtste keer een Korendag Amstelveen. Locatie: Paaskerk, Augustinuspark 1, 1185 CN Amstelveen.
Organisator van deze korendag is Elly Meekel, met hulp van leden van de Amstelveense koren Zomaar Gewoon en het AdHoc Popkoor. Het belooft een héél interessante dag te worden. Zeer uiteenlopende gezelschappen zullen zich presenteren, van groot tot klein en van smartlap via pop naar klassiek. Een dag die je niet wilt missen. Het programma is zeer afwisselend gemaakt en de akoestiek in de Paaskerk is prachtig! Allemaal ingrediënten om u een mooie muzikale dag te bezorgen.
De korendag begint om 10:00 uur (zaal open 09:30 uur) traditioneel met een welkomstlied. Daarna kunt u tot 17:00 uur genieten van 13 koren. Entree € 3,50; kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. Uw toegangsbewijs is de gehele dag geldig. Tijdens de optredens is er geen toegang tot de zaal. Er is beperkte parkeergelegenheid; daarom vragen wij u, indien mogelijk, niet met de auto te komen.
Achtereen volgend treden op de koren Zomaar Gewoon, Freewillies, Kiwi en de Kanaries, Grand Stand Classic koor, Meentkoor, Stella Nova, United, Open Hof Koor, Just for Fun, Smartlappenkoor Leedvermaak, intermezzo/samenzang, Amstellandse Cantorij, Vrouwenkoor Vivace en AdHoc Popkoor.
De korendag is bedoeld als een muzikale ontmoeting tussen de koren en om de bezoeker kennis te laten maken met koren uit onze gemeente of de directe omgeving. Een dag vol muziek om met een positief oor te luisteren naar elkaars presentatie. Is uw belangstelling gewekt voor één van de koren, dan is er beneden in de ontmoetingsruimte een informatiestand ingericht.
Zingen is gezond voor lijf en leden. Het verhoogt de weerstand en verlaagt de stress. Zingen zorgt voor de productie van feelgood hormonen. Regelmatig je stembanden smeren kan je leven verlengen, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek.
De Korendag Amstelveen wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amstelveen.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie