Bewoners De Spar weer de klos

7 oktober 2019 om 12:50 Mensen Deel je nieuws

Amstelveen, 6 oktober 

Woedende appartement bewoners van De Spar aan het Lindepark zijn het zat, dat hun enige lift sinds donderdag weer defect is. Verleden jaar was de enige lift in het complex 11 dagen! defect.( Het defecte onderdeel moest uit Duitsland komen) waardoor veel mensen die minder valide zijn, vast kwamen te zitten in hun appartement. Door hun handicap kunnen ze niet met de trappen naar boven of beneden, waardoor ze totaal afhankelijk zijn van andere bewoners of familie.

De eigenaar van het appartementencomplex Eigenhaard verwijst naar de liften leverancier Otis, tevens verantwoordelijk   voor het onderhoud. Otis verwees weer naar Eigen Haard. Na veel telefoontjes van bewoners gaf Otis aan, dat er een onderdeel besteld is en dat men hoopt dat de lift binnen 2 tot 3 dagen weer in werking gesteld kan worden.

Voor veel mensen is dit onaanvaardbaar daar ze nog langer vast zitten. Waarom werd er geen koerier ingeschakeld  om het bewuste onderdeel op te halen en de reparatie met spoed uit te voeren, is een veel gehoorde klacht van de gedupeerde bewoners. Het blijft nu afwachten hoe lang dit gaat duren.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie