Het team van Albert Heijn Bovenkerk Maalderij kijkt uit naar de opening van de vernieuwde supermarkt
Het team van Albert Heijn Bovenkerk Maalderij kijkt uit naar de opening van de vernieuwde supermarkt Albert Heijn/Andries van der Ree

Albert Heijn Bovenkerk ondergaat metamorfose

26 september 2019 om 16:38 Winkels Deel je nieuws

Albert Heijn aan de Maalderij 31 in Amstelveen-Bovenkerk sluit vrijdag 4 oktober om 13.00 uur tijdelijk de deuren. De winkel wordt ingrijpend verbouwd en krijgt het nieuwste concept. Ook heeft de vernieuwde supermarkt een sushibar waar professionele chefs sushi, sashimi en maki vers maken. Woensdag 16 oktober om 14:00 uur zal wethouder Raat de winkel officieel openen. Er zijn dan ook vele activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt. Iedereen is van harte welkom om bij de feestelijke heropening aanwezig te zijn.

De metamorfose van Albert Heijn aan de Maalderij maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. “Wij zijn de eerste supermarkt in de omgeving met dit concept. Met onze hypermoderne winkel lopen we echt voorop. Er is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten”, aldus supermarktmanager Nico Bon.

 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie