Voorstelling Wildfire door Orkater
Voorstelling Wildfire door Orkater Anne Claire de Breij

Voorstelling Wildfire in het Bostheater

zaterdag 8 juli 2023 21:00 tot 23:00

Voorstelling Wildfire door Orkater in het Bostheater.

Deze zomer bespeelt Orkater het Amsterdamse Bostheater! Een negenkoppige liveband van getalenteerde Orkatermakers zet het bos in lichterlaaie met een losgeslagen muzikale trip over ons verlangen naar samenzijn en het onvermogen dat te bestendigen. Wildfire is een muzikaal en visueel zomeravondspektakel voor volwassenen geïnspireerd op Maurice Sendaks iconische prentenboek Where the wild things are.

Benni voelt zich alleen. Ze mist haar vader en maakt zich zorgen om de wereld. Er is ruzie, de zon zal uit elkaar spatten en ondertussen raast alles en iedereen maar door. Die druk is ondragelijk groot. Ze neemt haar toevlucht tot een wereld waar driften de vrije hand hebben en woede, rouw, hunkering en euforie hun puurste vorm aannemen. Een vrijplaats van de grote gevoelens. Daar waar de wildernis is.

Wildfire belooft anarchistisch totaaltheater te worden met meer muziek dan woorden. Over de angst voor eenzaamheid en de drang naar verbinding. Hoe treden we een onzekere toekomst tegemoet zonder elkaar kwijt te raken?

“Het Amsterdamse bos is de uitgelezen plek om met elkaar onze eenzaamheid te bezweren.” – regisseur Belle van Heerikhuizen.

De voorstelling speelt van do 29 juni t/m za 22 juli 2023 op di t/m za om 21:00 uur en van di 22 augustus t/m za 9 september 2023 op di t/m za om 20:30 uur.

Kosten: € 22,50. Transactiekosten € 0,50

Website: bostheater.nl

Locatie