Concert Ocean Alley
Concert Ocean Alley Live at Amsterdamse Bos

Concert Ocean Alley in het Bostheater

zondag 25 juni 2023 18:00 tot 23:00

Concert Ocean Alley door Live at Amsterdamse Bos in het Bostheater.

Ocean Alley komt na een uitverkochte tour in Canada naar Europa. En wij staan in de befaamde lijst! Op zondag 25 juni schittert de prijswinnende Australische band op het openluchtpodium van Live At Amsterdamse Bos.

Met een combinatie van psychedelische rock en surf rock met reggae-fusion krijg je spontaan zin in een zomers festival. Een magnifieke sound die voor een plaats in de line-up van gerenommeerde festivals zorgde. In 2022 gaf Ocean Alley maar liefst 65 shows over de hele wereld en verkochten ze meer dan 75.000 tickets voor hun headline-shows. Sinds de oprichting in 2011 bracht Ocean Alley vier populaire studioalbums uit, waarmee de band onder andere de prestigieuze ARIA Award binnen sleepte.

Ocean Alley onderstreept hun output door een verfrissende sound, authenticiteit en herkenbaarheid waardoor ze meer dan 500 miljoen catalogus streams hebben bereikt. Zelf omschrijven we het als een onweerstaanbare sound. Met nummers als ‘Confidence’, ‘The Comedown’ en ‘Knees’ zorgen ze dat het publiek adembenemend luistert en danst.

Ocean Alley: “Amsterdam! We’re pumped to see you!”

Wij kunnen niet wachten op het optreden tijdens een Amsterdamse zwoele zomeravond!

Zomerterras open vanaf 18:00 uur. Tijdschema volgt later.

Kosten € 37,40 excl. orderkosten en verzendkosten.

Website: bostheater.nl

Locatie