Afbeelding
Vrienden Urbanuskerk Nes aan de Amstel

Kerst aan de Amstel; Kerstconcert Amsterdamse Tramharmonie

zondag 17 december 2023 14:00 tot 16:00

Op zaterdag 16 december (kersttrui-dorpsevenement met unieke veiling) en zondag 17 december 2023 (kerstconcert Amsterdamse Tramharmonie) vieren wij Kerst aan de Amstel; een gezellig kerstevenement in en om de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel.

Op zondag 17 december vindt om 14:00 uur een kerstconcert plaats door de Amsterdamse Tramharmonie (www.tramharmonie.nl). Bij dit kerstconcert is het natuurlijk mogelijk naar hartenlust kerstnummers mee te zingen. De prachtige kerk met goede akoestiek is geheel in kerstsfeer. 

De Amsterdamse Tramharmonie is ontstaan in 1906 als bedrijfsfanfare van de Gemeente Amsterdam en is inmiddels uitgegroeid tot een eigentijdse, en tikje eigenwijze, muziekvereniging die zich kan meten met de top van de Nederlandse Harmonieorkesten. De Vrienden van de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel zijn er dan ook trots op dat dit geweldige orkest hun kerstconcert tijdens Kerst aan de Amstel ten gehore wil brengen. U bent van harte welkom!

Wij raden u aan warm gekleed te komen want tijdens het concert is de verwarming uit. Entree: 10 euro per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis). Warme dranken zijn verkrijgbaar. 

Meer informatie over Kerst aan de Amstel kunt u vinden op www.vriendenurbanuskerknes.nl of Facebook en Instagram: Vrienden Urbanuskerk Nes.

Zie voor informatie over ons kersttrui-dorpsevenement met unieke veiling het agendabericht op zaterdag 16 december.

Kerst aan de Amstel is georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel, in samenwerking met lokale ondernemers en vrijwilligers. De opbrengsten van deze Kerst aan de Amstel komen ten goede aan het toekomstig onderhoud van de kerk; het glas-in-lood met beeltenis van de Martelaren van Gorcum.

Locatie