Afbeelding
Vrienden Urbanuskerk Nes aan de Amstel

Kerst aan de Amstel; Kersttrui-dorpsevenement met unieke veiling

zaterdag 16 december 2023 14:00 tot 19:00

Op zaterdag 16 december (kersttrui-dorpsevenement met unieke veiling) en zondag 17 december 2023 (kerstconcert Amsterdamse Tramharmonie) vieren wij Kerst aan de Amstel; een gezellig kerstevenement in en om de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel. Iedereen is van harte welkom!

Op zaterdag 16 december is er van 14.00 tot 19.00 uur een kersttrui-dorps-evenement. Er zijn diverse leuke activiteiten voor het hele gezin zoals het grote succes van eerdere edities; in stijl verkleed op de foto bij de grote kerststal. Iedere bezoeker kan zijn eigen unieke kerstmuts maken en bij het kerstvuur lekker s’mores bakken. Dit alles natuurlijk in sfeer ondersteund door gezelligheid en winterse koek en zopie. Om 17:00 uur begint onze live kerstveiling met unieke kavels, een vervolg op de online kerstveiling die op vrijdagavond afgesloten wordt. De entree is gratis. De online kerstveiling kunt u zien op www.vriendenurbanuskerknes.nl

In verband met parkeerschaarste is het aan te bevelen op de fiets te komen. Meer informatie over Kerst aan de Amstel kunt u vinden op www.vriendenurbanuskerknes.nl of Facebook en Instagram: Vrienden Urbanuskerk Nes.

Zie voor informatie over het kerstconcert het agendabericht op 17 december.

Kerst aan de Amstel is georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Urbanuskerk te Nes aan de Amstel, in samenwerking met lokale ondernemers en vrijwilligers. De opbrengsten van deze Kerst aan de Amstel komen ten goede aan het toekomstig onderhoud van de kerk; het glas-in-lood met beeltenis van de Martelaren van Gorcum.

Locatie