Afbeelding
Carmen Gomes

Jazz op Wester-Amstel - Soul jazz met Carmen Gomes

zondag 2 oktober 2022 15:00 tot 16:15

Wester-Amstel biedt dit seizoen iedere eerste zondag van de maand het podium aangerenommeerde en opkomende jazz-musici.

Op 2 oktober klokslag 15:00 is er een optreden van Carmen Gomes.

Carmen werd geboren onder de rook van de Hoogovens en groeide op in Amsterdam, de staddie onmiskenbaar van invloed geweest op haar muzikale ontwikkeling. Zij rondde haarzangopleiding in 1994 af aan het Sweelinck Conservatorium.

Carmen won het Nederlands Jazz Vocalisten Concours en de “Singer of the Year Award” bijhet Concours van het Breda Jazz Festival. Ze maakte opnames met het Metropole Orkest, speelde op het North Sea Jazz Festival, het Yokohama jazz festival in Japan, Copenhagen Jazzfestival en trad o.a. op met Louis van Dijk en Eric Vloeimans, Rob de Nijs, Angela Groothuizen en het Goede Doel. Carmen Gomes Inc. heeft diverse theater tournees gemaakten 12 albums uitgebracht. Het Parool schreef over haar: “Als ze blues zingt, klinkt ze alsof ze zo van het katoenveld is afgeplukt. In een gospelachtig nummer moet de luisteraar zichinhouden om niet halleluja te roepen.“ 

U kunt meer over haar lezen op haar websitewww.carmengomes.com.

Kaarten kosten 15 euro per stuk. Onze Vrienden betalen een gereduceerd tarief van 12.50euro. U kunt kaarten reserveren via www.billetto.nl. waarbij u bij de zoekterm ‘Wester-Amstel’ invult. U kunt ook bijgaande link gebruiken. Wees erop tijd bij! Onze vorigevoorstelling was volledig uitverkocht.

Locatie