Het Veteranen Search Team zocht onder meer bij de Bosbaan naar de vermiste vrouw.
Het Veteranen Search Team zocht onder meer bij de Bosbaan naar de vermiste vrouw. Elvin Hendriks Fotografie/VLN Nieuws

Zoektocht naar vermiste Jessica (29) in Amsterdamse Bos

7 maart 2023 om 11:30 Overig

AMSTELVEEN In het Amsterdamse Bos is een zoekactie gaande naar de 29-jarige Jessica die sinds 21 februari dit jaar vermist wordt vanuit Haarlem. Het Veteranen Search Team (VST) werd bij de zoekactie ingezet naar de vermiste vrouw. Zij is voor het laatst gezien bij het ziekenhuis VUmc aan de De Boelelaan in Amsterdam Buitenveldert. Daarna is zij in onbekende richting vertrokken. 

Het Veteranen Search Team (VST) wordt ingezet bij vermiste personen, in opdracht van de politie en werkt landelijk. Wie informatie heeft over Jessica, waar ze mogelijk is of is geweest wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

De vermiste vrouw  is 1.67 meter lang en heeft een slank postuur en een lichte huidskleur Ze droeg bij haar verdwijning een witte jas met capuchon met donker embleem / letters ter hoogte van de linkerborst en droeg een sjaal en droeg lichtkleurige schoenen. Tevens droeg ze een bril, groot montuur. Zij droeg haar haren los, lang donkerbruin haar tot over haar schouderbladen. Ze heeft een litteken op een van haar handen van ongeveer 1 centimeter lang bij haar knokkels pink/ringvinger. Ze had tevens een donkerkleurige rugzak bij haar. Jessica verplaatst zich mogelijk met het openbaar vervoer of lopend.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
  Pushmelding inschakelen of meld je aan voor de nieuwsbrief.
Zoekactie nar vermiste vrouw in Amsterdamse Bos.
Zoekactie naar vermiste vrouw in Amsterdamse Bos.
Zoekactie naar vermiste vrouw in Amsterdamse Bos.
Foto van de vermiste Jessica die is vrijgegeven door de politie.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie