Afbeelding
Politie.nl

Diverse overtredingen bij restaurant in Amstelveen

Overig

AMSTELVEEN Politie Amstelveen heeft op 27 juli diverse overtredingen geconstateerd bij een restaurant. Dat heeft het team dit weekend bekendgemaakt in een Facebook-bericht. Er werd in de horecagelegenheid onder meer alcohol geschonken terwijl dat niet was toegestaan en er werden enkele zaken binnen de tabakswet overtreden. De politie voerde de controle uit met de Arbeidsinspectie, de Voedsel- en Warenautoriteit, de douane en diverse afdelingen van de gemeente Amstelveen. De controle vond plaats naar aanleiding van meerdere meldingen via Meld Misdaad Anoniem

De politie stelde tijdens de controle vast dat er geen leidinggevende in het restaurant aanwezig was en dat er in de keuken twee vreemdelingen aan het werk waren. Van een van hen is het paspoort ingenomen. Hij moet zich later melden bij de vreemdelingendienst. Verder was de brandveiligheid volgens de controlerende diensten niet op orde en constateerde de Voedsel- en Warenautoriteit overtredingen met betrekking tot de hygiëne. Door de aanwezige diensten is een uitgebreid rapport opgemaakt. Later worden mogelijk sancties opgelegd of maatregelen genomen. De politie heeft de naam van het restaurant niet bekendgemaakt.

De politie stelt erg blij te zijn met de meldingen die binnenkwamen over het restaurant. ‘We kunnen niet zonder de oren en ogen van onze inwoners.’ Het team roept iedereen op melding te maken als hij of zij iets ziet wat niet in de haak is. Dat kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

advertentie
advertentie