Afbeelding
Politie.nl

Amstelveense vrouw (54) aangehouden voor betrokkenheid steekpartij in Rotterdam

24 augustus 2020 om 10:17 Overig

AMSTELVEEN Een 29-jarige Rotterdammer raakte zaterdagavond 22 augustus gewond, toen hij bij een verkeersruzie op de Grote Visserijstraat in Rotterdam werd neergestoken. De verdachte ging er na de steekpartij vandoor, maar kon later op de avond samen met zijn bijrijder in Capelle aan den IJssel worden aangehouden. Het betreft een 47-jarige man uit Rotterdam en een 54-jarige vrouw uit Amstelveen.

Wat de aanleiding voor de ruzie was is nog niet duidelijk, maar ter hoogte van de Rosener Manzstraat ontstond even na achten een vechtpartij tussen een automobilist en een scooterrijder. De laatste werd in het gevecht door de automobilist gestoken in zijn zij. Hierna ging de automobilist er, samen met zijn bijrijder, vandoor.

Het slachtoffer was aanspreekbaar en is met twee steekwonden in zijn zij naar het ziekenhuis vervoerd. De auto van de verdachte werd later op de avond teruggevonden bij de Bazuin in Capelle aan den IJssel. Hij kon, evenals zijn bijrijder, in een nabijgelegen woning worden aangehouden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie