Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse.
Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse. VLN Nieuws
Update

Woningoverval door meerdere gewapende mannen in flat aan In De Wolken in Amstelveen

20 november 2023 om 09:50 Misdaad

AMSTELVEEN In een flat aan In de Wolken in Amstelveen heeft in de nacht van zondag 19 november op maandag 20 november een gewelddadige woningoverval plaatsgevonden. De politie is nog op zoek naar de vluchtende overvallers. Ook zijn ter plaatse meerdere verdachten aangehouden. De recherche zoekt getuigen van deze zaak.

Rond 3.45 uur drongen er meerdere gewapende verdachten de woning met veel geweld binnen. Er is gezien dat daarna een auto hard weg reed de straat uit. Toen de politie na de melding ter plaatse kwam, trof zij drie personen in de buurt van de woning aan. Alle drie de mannen zijn aangehouden en hun rol in deze zaak wordt nog onderzocht. 

FLAT OMSINGELD

Het flatgebouw werd tijdelijk omsingeld. Toen de agenten de betrokken woning in gingen, roken ze een bijzondere geur. Om alle risico’s uit te sluiten, werden er metingen door de brandweer gedaan. Hieruit bleek dat er geen risico was voor de agenten. Wat er zich verder in en om de woning tijdens de overval heeft afgespeeld en of er buit is gemaakt wordt nog onderzocht.

GETUIGEN GEZOCHT

De politie komt graag in contact met getuigen van deze overval. Ook is beeldmateriaal van de periode voor, tijdens of na het incident welkom, bijvoorbeeld afkomstig van beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcam’s in nabij geparkeerde voertuigen. Mensen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via dit tipformulier is het mogelijk om om beeldmateriaal te uploaden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie