Het Kazernepad met de oversteek van de A9, in de omgeving waarvan de twee straatroven plaats zouden hebben gevonden.
Het Kazernepad met de oversteek van de A9, in de omgeving waarvan de twee straatroven plaats zouden hebben gevonden. VLN Nieuws

Zoekactie na wederom een straatroof in Amstelveen

17 september 2023 om 22:45 Misdaad

AMSTELVEEN Vanavond omstreeks 21.20 startte de politie Amstelveen een Burgernetactie in de omgeving van de Thorbeckelaan vanwege een straatroof. Later op de avond bleek uit het afloopbericht van Burgernet dat de zoekactie gestaakt is zonder aanhoudingen. Vanmiddag nog vroeg de politie op social media aandacht naar aanleiding van een soortgelijke straatroof op het Kazernepad gisteren. Het signalement van beide straatroven komt dan ook overeen. Mogelijk gaat het om dezelfde daders.

Hieronder de melding via Burgernet die om 21.20 uur uitging:

In verband met een beroving op de Thorbeckelaan in Amstelveen; is de Politie op zoek naar twee personen. Persoon 1, donker getint, langhangende zwarte broek. Persoon 2, licht getint met een groen Nike Trainingspak. 1 persoon weg op een donkere scooter met windscherm. Opvallend is dat hij een paar krukken onder zijn arm draagt. De 2de persoon is weg op een fatbike. Mocht u een van deze personen zien, belt u dan alstublieft 112! 

Om 21.52 uur werd gemeld dat de verwachten niet zijn aangetroffen:

In verband met de beroving op de Thorbeckelaan in Amstelveen, zijn de verdachten helaas nog niet aangehouden. De politie neemt de beroving verder in onderzoek. Bedankt voor het uitkijken en een fijne avond. 

Deze melding plaatste de politie zondagavond op Facebook naar aanleiding van twee straatroven die zaterdagavond hebben plaatsgevonden. De eerste was op de Wedderborg, vlakbij het voetbalveldje gelegen aan de Middachten in Weswijk en de tweede op het Kazernepad ter hoogte van de A9.


IAfbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie