Afbeelding
VLN Nieuws
UPDATE

Medewerker lichtgewond bij overval op supermarkt Albert Heijn in Bovenkerk

1 juni 2023 om 10:35 Misdaad

AMSTELVEEN Op woensdagavond is tegen sluitingstijd een supermarkt overvallen aan de Maalderij op bedrijventerrein Bovenkerk in Amstelveen. Hierbij is één medewerker lichtgewond geraakt. De politie is in het onderzoek naar deze zaak op zoek naar getuigen.

Rond 21.50 uur stapt een man de winkel binnen en wacht geduldig bij de servicebalie. Toen de medewerker hem hielp, pakte de man ineens een mes en bedreigde hiermee het personeelslid. De geschrokken medewerker opende de kassalade en de overvaller deed hieruit een greep. Daarna sloeg de gewapende overvaller op de vlucht. Een collega van het slachtoffer probeerde hem in zijn vlucht nog tegen te houden, maar dit lukte helaas niet. Deze medewerker heeft hierbij lichte verwondingen opgelopen. De politie werd direct gealarmeerd maar de dader wordt niet meer aangetroffen.

Volgens de beschrijving van de medewerkers was de dader een man van rond de 20 jaar oud met een sikje. Hij was circa 1,75 meter lang en droeg een grijze hoodie, zonnebril en donkerkleurige broek.

De recherche heeft deze overval in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Wie iets gezien heeft dat met deze zaak te maken kan hebben, of wie andere informatie heeft die belangrijk kan zijn voor het onderzoek, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000, onder vermelding van registratienummer 2023121071. Tips kunnen ook aan de politie doorgegeven worden via een online tipformulier.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie