Afbeelding
EVL/Rob Franken
UPDATE

Politie zoekt getuigen van overval COOP-supermarkt in Waardhuizen

21 november 2022 om 13:30 Misdaad

AMSTELVEEN De politie onderzoekt de overval die zondag aan het middag plaatsvond in de COOP-supermarkt aan Parlevinker in de wijk Waardhuizen in Amstelveen. De recherche vraagt getuigen zich te melden.

De overval vond rond 17.00 uur plaats. De overvaller bedreigde een medewerkster achter de kassa met een mes. De verdachte riep in de Engelse taal om geld. Uiteindelijk ging hij er echter vandoor met de telefoon van de caissière. Zij is heel erg geschrokken en ontdaan van deze overval, maar is gelukkig niet gewond geraakt. De verdachte is gevlucht in nog onbekende richting.

Na de overval is er een Burgernet-melding uitgegaan om uit te kijken naar de overvaller. Volgens het signalement ging het om een licht getinte man van 1.75/1.80 meter lang. Hij droeg een zwarte jas met grote witte letters ‘Calvin Klein’ op de rug. Opvallend detail was dat hij een gele plastic boodschappentas van Jumbo bij zich had. De man werd echter niet aangetroffen. 

De politie heeft de zaak in onderzoek en roept mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben, of die mogelijk camerabeelden van de omgeving om zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Vermeld daarbij het proces-verbaal nummer PL1300-2022249458. Ook is het mogelijk om een tipformulier van de politie in te vullen.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie