Afbeelding
Politie.nl

Getuigen gezocht na beschieting woning Nicolaas Beetslaan

20 april 2022 om 12:05 Misdaad

AMSTELVEEN De politie zoekt getuigen van de beschieting van een woning op dinsdagavond 19 april aan de Nicolaas Beetslaan. Hoewel er geen gewonden zijn gevallen, is er wel sprake van schade aan een raam van de woning. De recherche onderzoekt de achtergronden van de zaak en wil graag spreken met getuigen of mensen die meer informatie hebben.

De bewoners hoorden rond 22.55 uur een harde knal en zagen daarna een bromfiets wegrijden in de richting van de Monseigneur Doctor H. Poelslaan. Ze belden direct de politie. Agenten zetten vervolgens het gebied ruim af. Specialisten van Forensische Opsporing (FO) hebben sporenonderzoek verricht. Op straat lagen meerdere hulzen, die zijn in beslag genomen.
OPROEP De recherche stelt een onderzoek in en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. De politie vraagt personen die beeldmateriaal hebben deze ter beschikking te stellen van het politieonderzoek. Foto’s en/of filmopnames en andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek, kunnen gestuurd worden via het tipformulier op website van de politie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie