Afbeelding
FotoLeest.nl

RODA’23 Zat1 niet sterk genoeg voor Wartburgia Zat1

5 oktober 2020 om 19:00 Voetbal

AMSTELVEEN Op de sportvelden van RODA’23 werden zaterdag de eerste wedstrijden zonder publiek gespeeld. Het eerste zaterdagteam speelde tijdens een regenachtige middag tegen Wartburgia zat1.

In de 8ste minuut kwam Wartburgia op 0-1. In de 16de min kreeg RODA’23 een penalty maar de uithaal van Tim Steij knalde tegen de paal. Bij slag van rust was het nog steeds 0-1.

Na de rust scoorde Wartburgia al snel de 0-2. Het zat niet mee voor RODA’23. In de 57ste en 73ste minuut werd opnieuw door Wartburgia gescoord. De stand stond toen op 0-4. Tim Steij wist de pijn voor de Amstelveners nog een beetje te verzachten door in de 76ste minuut de 1-4 voor RODA’23 op het scorebord te laten aantekenen. Dat was ook de eindstand. Wartburgia was duidelijk de sterkere tegenstander en de terechte winnaar.