De eerste 50 nieuwe premium-abonnees ontvangen een bloemcadeaubon van Tof Boeket Amstelveen.
De eerste 50 nieuwe premium-abonnees ontvangen een bloemcadeaubon van Tof Boeket Amstelveen. pr

Word premium-abonnee en ontvang een bloemcadeaubon!

5 november 2020 om 12:15 Overig

AMSTELVEEN Nog geen premium-abonnee? Meld je nu aan voor een Amstelveens Nieuwsblad.nl Premium-abonnement en ontvang een bloemcadeaubon van TOF Boeket Amstelveen ter waarde van 17,50 euro.

Wat krijg je als premium-abonnee? 
Amstelveens Nieuwsblad.nl Premium brengt verhalen die je nergens anders vindt. Verrassend, verdiepend en altijd journalistiek gecheckt. Exclusief voor inwoners van de gemeente Amstelveen die niets willen missen.

Onze journalisten onderzoeken, schrijven, duiden en fotograferen. Het resultaat tref je elke dag online: interviews, reportages en achtergrondverhalen die jou bijpraten over wat er speelt in je woonplaats. Die helpen jou een mening te vormen over belangrijke onderwerpen in jouw buurt, gemeente en regio. 

Wil je nog meer lezen over wat er in en rond de gemeente Amstelveen gebeurt? Treed in de voetsporen van andere abonnees en word lid van Amstelveens Nieuwsblad.nl Premium. Voor slechts 3,95 euro per maand (jaarabonnement) krijg je elke dag exclusief toegang tot Premium-artikelen. Zoals bijvoorbeeld in de serie Kettinggesprekken het verhaal van zangeres Joke van der Hoek die haar eigen zangschool begon. Of over sporttalent Barbara Galek-Olsthoorn die droomt van de Olympische Spelen. Maar ook de aanpak van jeugdwerkloosheid en behoud van de natuur in Amstelveen worden belicht. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. 

De eerste 50 nieuwe abonnees ontvangen de bloemcadeaubon, dus wees er snel bij!

Aanmelden kan via deze link.

Klik hier voor meer informatie over TOF Bloemen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie