De winnaar heeft een zonnebloem van 3,24 m en ontvangt daarom de wisselbokaal.
De winnaar heeft een zonnebloem van 3,24 m en ontvangt daarom de wisselbokaal. Bewonerscommissie

Zonnebloemwedstrijd bij Monterraflat Westwijk

17 augustus 2020 om 11:00 Wonen

AMSTELVEEN Jaarlijks organiseert de bewonerscommissie van de Monterraflat in Westwijk een zonnebloemwedstrijd. Begin mei kregen alle bewoners een zakje zaadjes uitgereikt met de bedoeling een zo hoog mogelijke zonnebloem te kweken. Op 8 augustus was de finaledag waarop de wedstrijdleiding de deelnemende huizen langs ging voor de officiële meting.

De uitslag was als volgt. De eerste prijs (wisselbokaal) ging naar de familie Scherrenberg met een zonnebloem van 324 cm. De tweede plaats de familie Mieremet, met een lengte van 216 cm. De derde plaats voor familie van den Adel met een lengte van 202 cm.

Gewoonlijk wordt de wedstrijd afgesloten met een sfeervolle barbeque, maar helaas moesten we dit onderdeel vanwege corona laten vervallen.” Deze wedstrijd is slechts een van onze activiteiten, ons doel is vooral de saamhorigheid te vergroten en daarmee het woongenot te verbeteren”, aldus de bewonerscommissie.

WEDSTRIJD? Deze week stuurde de 10-jarige Willem een foto in van zijn zonnebloem en vroeg zich daarbij af of hij misschien de hoogste zonnebloem van Amstelveen had. Hij ontkende daarop een heuse Amstelveense zonnebloemenwedstrijd. De redactie ontving meerdere hoge zonnebloemen. Bekijk hier de foto’s.

De tweede prijs, een zonnebloem van 2,16 m.
De derde prijs gaat naar een zonnebloem van 2,02 m.
Alle deelnemende bewoners met hun zonnebloemen.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie