De top drie met de uitgereikte awards. Rechts het team van Cigo De Posthoorn uit Amstelveen.
De top drie met de uitgereikte awards. Rechts het team van Cigo De Posthoorn uit Amstelveen. Nederlandse Loterij

Amstelveense winkel CIGO De Posthoorn op derde plek Retail Award 2023

25 maart 2024 om 11:10 Winkels

AMSTELVEEN CIGO De Posthoorn aan de Van der Hooplaan in Amstelveen is op de derde plaats geëindigd in de strijd om de Retail Award 2023. Tijdens een feestelijke uitreiking werd het werk van het  ondernemende team van de winkel uit Amstelveen beloond door Nederlandse Loterij. De Retail Awards worden jaarlijks uitgereikt aan retailers die de meeste producten van Nederlandse Loterij verkopen.

CIGO van Vuure uit Amsterdam eindigde op de eerste plaats en Primera Kosterman uit Zwolle werd tweede. CIGIO de Posthoorn won met het behalen van de derde plek een Ziggodome-arrangement voor 4 personen.

Voor het eerst dit jaar werd ook een Responsible Gaming Award uitgereikt aan de retailer die het beste de Gedragscode Verkooppunten hanteert. Uit alle inzendingen bleek Primera Passewaay het meest onderscheidend als het gaat om het stimuleren van verantwoorde verkoop. 

De Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland met tien spelmerken: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, Toto Sport, Toto Casino, Winnitt en Toto Winkel. In 2022 heeft Nederlandse Loterij 5.829 miljoen euro aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2022 ging het om een bedrag van 195 miljoen euro.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie