De A9 bij Amstelveen.
De A9 bij Amstelveen. Joop Touw

Informatiebijeenkomsten verbreding en verdiepte aanleg A9 bij Amstelveen en Ouderkerk

31 augustus 2020 om 12:40 Verkeer en vervoer

AMSTELVEEN De afgelopen maanden hebben Rijkswaterstaat en VeenIX voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor de verbreding en verdiepte aanleg van de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht. Om de gebruikers bij te praten over de werkzaamheden die de komende maanden op de planning staan ter hoogte van Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel en welke hinder dit kan opleveren voor de omgeving worden op 8 en 9 september online informatiebijeenkomsten gehouden.

Omdat een fysieke bijeenkomst in verband met de coronamaatregelen niet mogelijk is, wordt een online presentatie (webinar) gegeven die thuis via de computer gevolgd kan worden. Ook kunnen vragen gesteld worden. Dinsdag 8 september om 20.00 uur begint de webinar over de verbreding van de A9 ter hoogte van Ouderkerk en woensdag 9 september om 20.00 uur begint de webinar over het deel ter hoogte van Amstelveen.
AANMELDEN Wie wil deelnemen dient zich vooraf aan te melden. Dat kan nu al via bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl . Eerst dient te worden gekozen voor 8 september (Ouder-Amstel) of 9 september (Amstelveen). Nadat op de betreffende link is geklikt, kan het e-mailadres worden opgegeven en op aanmelden worden geklikt.
Deelname wordt per e-mail bevestigd. Een dag voor het webinar en op de dag zelf wordt een herinnering gestuurd met daarin ook steeds de link naar de website waar het webinar te volgen is. Dat is dezelfde link als de aanmeldlink. Wie later inlogt dan 20.00 uur kan het webinar terugspoelen en alsnog vanaf het begin kijken. Via dezelfde link, die ook op de website gedeeld zal worden, kan ook later gekeken worden.
VRAGEN Het webinar duurt ongeveer 1,5 uur. Lammert Postma van Rijkswaterstaat, Fieke Uitenthuis en Jara Brinkman van VeenIX, een medewerker van de gemeente Ouder-Amstel (8 september) en Jelle Westra van de gemeente Amstelveen (9 september) vertellen tijdens de presentatie over de toekomstige werkzaamheden. Tijdens de presentatie kunnen kijkers vragen stellen die beantwoord worden door de aanwezigen. Als een vraag niet tijdens het webinar wordt beantwoord, dan wordt het antwoord via de mail gestuurd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie