Afbeelding
PR

Liturgisch project OF vanuit Paaskerk Amstelveen

20 november 2020 om 09:30 Religie

AMSTELVEEN In de Paaskerk, Augustinuspark 1, wordt zondag 29 november om 10.00 uur het liturgische project OF uitgevoerd. De teksten zijn van Gert Jan Slump, de compositie van Nico Ph. Hovius, Werner Pieterse is de liturg. 

Om deze muzikale viering bij te wonen is aanmelden verplicht in verband met de coronamaatregelen. Aanmelden kan via koster@paaskerk-amstelveen.nl. Via kerkdienstgemist.nl is het wel voor iedereen mogelijk om de uitzending online te volgen of later terug te kijken. Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl.

OF gaat over tien vrouwen op weg naar een bruiloftsfeest. Geen van hen is daar ooit eerder geweest. Zijn zij op weg naar niemandsland of iemandsland? OF is tien vrouwen en vier motieven: uittrekken uit je vertrouwde status, opstaan uit de wanorde, uitgaan van dat wat is of van dat wat komt, afstand nemen en zien.

OF gaat over een reis in een tijd (onze tijd) waarin dwaasheid en wijsheid op het scherpst van de snede met elkaar strijden, misschien wel in ieder van ons. Het stuk wordt uitgevoerd in een bezetting van vier stemmen, een dwarsfluit en piano.
De directe link naar kerkdienstgemist.nl voor de Paaskerk is: kerkdienstgemist.nl/stations/1090-Paaskerk-Amstelveen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie