Paniek inde Wolkenfabriek is voor iedereen vanaf 4 jaar.
Paniek inde Wolkenfabriek is voor iedereen vanaf 4 jaar. De Reus Totaal Impresariaat.

Première Amstelveens Poppentheater: Paniek in de Wolkenfabriek

15 september 2020 om 14:06 Podiumkunsten

AMSTELVEEN Paniek in de Wolkenfabriek van Irene Laros is het vervolg op de succesvolle voorstelling ‘De Wolkenfabriek’. Op een grappige, verbeeldende manier wordt in deze voorstelling aandacht besteed aan klimaatverandering en de oorzaken en gevolgen daarvan.

Een nieuw levensgroot pop-up boek zorgt weer voor leuke verrassingen. Het verhaal: Het is een luie, langzame, lome ochtend in de Wolkenfabriek. Er is geen wolkje aan de lucht, zoals voorspeld. Maar dan wordt het bedieningspaneel van de Wolkenfabriek gestolen en het weer slaat op hol. Wilde stormen, verzengende zon en droogte droger dan een droge boterham. Er is dus haast geboden om het bedieningspaneel terug te vinden. Maar wie heeft het bedieningspaneel gestolen? En waarom? Willy en Wolly gaan op onderzoek uit. Speurend naar de dief komen ze op allerlei plekken op de wereld, wat uiteindelijk leidt tot een wel heel verrassende en onverwachte ontknoping.

De voorstelling is voor iedereen vanaf 4 jaar. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 20 september om 14.30 uur. Toegangsprijs: 9 euro. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie