Afbeelding
Gemeente Amstelveen

Informatiecentrum InZicht wegens coronamaatregelen tijdelijk dicht

29 september 2020 om 13:31 Overig

AMSTELVEEN Het informatiecentrum InZicht in het Stadshart sluit vanwege de aangescherpte coronamaatregelen tijdelijk zijn deuren sluiten. Tot en met dinsdag 20 oktober is het niet mogelijk om voor vragen over de projecten A9, Amstelveenlijn en Stadshart langs te komen in het centrum dat gevestigd is aan Stadsplein 103.

Vragen kunnen tot die tijd wel per e-mail gesteld worden via inzicht@amstelveen.nl. Medewerkers van Rijkswaterstaat, de Amstelveenlijn of de gemeente Amstelveen nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. Het is ook mogelijk om per e-mail een live videogesprek met één van de medewerkers aan te vragen.

GELUIDEXPERT Eerder is aangekondigd dat er vanaf 1 oktober elke eerste donderdag van de maand een geluidexpert aanwezig zou zijn in InZicht. Ook dat komt nu te vervallen. Om toch vragen over geluid te beantwoorden, is het mogelijk om per e-mail een videogesprek aan te vragen met de geluidexpert.

Amstelveen InZicht is een samenwerking tussen de gemeente Amstelveen, Rijkswaterstaat, afdeling Metro en Tram van de gemeente Amsterdam en de Vervoerregio Amsterdam. In het centrum krijgen bezoekers een inkijkje in het Amstelveen van de toekomst en de weg daar naartoe. Het is opgezet om informatie te geven over de vernieuwing van de Amstelveenlijn, de verbreding van de A9 en ontwikkelingen in het Stadshart.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie