Lotte Kerkman.
Lotte Kerkman. PR

Jong talent Lotte Kerkman zingt life voor senioren in P60 Amstelveen

24 september 2020 om 10:36 Muziek

AMSTELVEEN Lotte Kerkman is van veel markten thuis. Ze zingt haar eigen nummers, klassiek, rock, pop, country, folk, en dat het liefst in zoveel mogelijk talen. Daarbij is zij erg geïnspireerd door de muziek van vroeger, denk aan The Beatles, Bob Dylan, Jacques Brel, David Bowie en nog veel meer artiesten. 

Met haar fijne stem, folky muziekstijl en enthousiaste podiumpresentatie is zij een graag geziene artiest bij My Generation in Amstelveen.
En natuurlijk is dit optreden volgens de RIVM-regels georganiseerd in het goed geventileerde café van Poppodium P60 aan het Stadsplein in Amstelveen op dinsdag 6 oktober om 14.30 uur. De toegang is gratis.

MY GENERATION Poppodium P60 en Amstelring organiseren elke eerste dinsdagmiddag van de maand een cultuurprogramma in het P60-café van het gelijknamige poppodium in het hart van Amstelveen, Stadsplein 100a. My Generation is voor alle ouderen uit Amstelveen die niet achter de geraniums willen blijven zitten en een ander uitje willen dan de bingo. Reserveren is niet nodig en toegang is gratis, registreren bij binnenkomst is wel verplicht en ook de andere RIVM-regels worden nageleefd. Naast het organiseren van een maandelijks evenement kan met het nieuwe coronaprotocol ook het Senioren Rockkoor My Generation weer beginnen. Neem dan contact op. De activiteiten zijn ook voor mensen die minder mobiel zijn, of bijvoorbeeld geheugenproblemen hebben. Wie vragen heeft over begeleiding of vervoer, kan daarover ook contact opnemen. Mail naar Mygeneration@amstelring.nl of bel met Misha de Jong, 06-14646643.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie