Kinderen in Tulip Garden nog steeds in lock-down.
Kinderen in Tulip Garden nog steeds in lock-down. Stichting Derde Wereld Hulp

Kledingverkoop in Ouderkerk ten bate van weeshuis India

22 september 2020 om 14:17 Maatschappelijk

OUDERKERK Stichting Derde Wereld Hulp houdt zaterdag 3 oktober van 10.00 tot 16.00 uur in Amstelstroom, Kerkstraat 12, een grote tweedehands kledingverkoop ten bate van een weeshuis in India. 

Met veel kinderkleding en met name winterkleding. En ook dames- en herenkleding. Er is gratis koffie of thee en alles gaat volgens de RIVM-regels. Dit is een extra verkoop naast de verkoop in de kringloopwinkel De Tulp.

TULIP GARDEN “De opbrengst is voor een weeshuis in India ‘Tulip Garden’. Maar ook de bewoners van het dorp Buthumillipadu waar Tulip Garden is, helpen wij in deze moeilijke tijd. Hier wonen vooral dagloners maar nu in deze tijd met corona hebben zij geen werk en dus geen inkomen en kunnen geen eten kopen. Ook de kinderen in de sloppenwijken helpen wij via de Moeder Teresa zusters. Wij helpen hen met het geven van melkpoeder voor babies en peuters. En de bejaarden in Gannavaram proberen wij twee maal per week groente te geven.”, zegt Margreet van Coeverden, voorzitter Stichting Derde Wereld Hulp. “Wij hopen dat wij deze zaterdag veel kunnen verkopen waardoor wij veel kinderen en bejaarden kunnen helpen in deze moeilijke tijd.”

Groente voor bejaarden in Gannavaram en voor de
dagloners in Buthumillipadu.
Dileep brengt groente en rijst bij een bewoner in Buthumillipadu.
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie