Kees Cats, manager van AH Westwijk, bij de kraam met producten voor de Voedselbank in de winkel.
Kees Cats, manager van AH Westwijk, bij de kraam met producten voor de Voedselbank in de winkel. Aangeleverd

Grote opbrengst inzamelingsactie AH voor Voedselbank Amstelveen

7 augustus 2020 om 14:13 Maatschappelijk

AMSTELVEEN De Inzamelingsactie die Albert Heijn op 31 juli en 1 augustus in zeven filialen in Amstelveen hield voor de Voedselbank is een groot succes geworden. De actie leverde meer dan 240 goed gevulde dozen met houdbare producten. 

Omdat de Voedselbank zelf geen inzamelingsacties meer kan houden vanwege het coronavirus, nam Kees Cats, manager van AH Westwijkplein, het initiatief om samen met collega’s een inzamelingsactie op te zetten. Bij de vestigingen AH Westelijk Halfrond, AH Middenhoven, AH Maalderij/Bovenkerk, AH Bourgondischelaan, AH Westwijkplein, AH Stadshart en AH V.d. Linden aan de Amsterdamseweg, kregen de bezoekers informatie welke producten zij konden kopen om te doneren aan de Voedselbank. het ging daarbij voornamelijk om houdbare producten zoals onder meer pasta, rijst, pastasaus, olie en groenten in blik.

De voedselbank is verrast door de formidabele opbrengst en blij, omdat zij met deze producten goed gevulde voedselpakketten aan de cliënten mee kan geven. Het gaat daarbij om gezinnen in Amstelveen die tijdelijk niet (meer) in staat zijn om in hun dagelijkse voeding te voorzien. De Voedselbank dankt de managers en medewerkers van Albert Heijn die hebben meegewerkt aan deze actie, Dank gaat ook uit naar de vele donateurs die hebben gezorgd voor het prachtige resultaat. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie