Afbeelding
Museum JAN

Kinderworkshop Magische maskers in Museum JAN

7 december 2020 om 13:15 Kunst

AMSTELVEEN In de kerstvakantie, op woensdag 23 december, organiseert Museum JAN een kinderworkshop rondom de tentoonstelling van de surrealistische kunstenaar Hans Kanters. In zijn werk zijn allemaal magische wezens te vinden: een aap met een kaboutermuts, een mensenhoofd dat uit een kikker barst en een neushoorn met een speen. Je weet niet wat je ziet! 

Tijdens deze middag worden kinderen uitgenodigd om op het werk van Kanters te reageren. Samen wordt de fantasierijke kunst op zaal bekeken en vervolgens worden gezichtsmaskers gemaakt. Aan het einde van de workshop poseren de deelnemers met hun creaties. En voilà: een nieuw magisch kunstwerk ontstaat.

De workshop is bedoeld voor kinderen van 6 tot 13 jaar en duurt van 13.30 tot 15.00 uur. Graag aanmelden via educatie@museumjan.nl onder vermelding van naam, leeftijd en mobiel telefoonnummer. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voor de kinderen zijn aan de workshop geen kosten verbonden; begeleiders betalen de normale museumtoegang en kunnen ondertussen de tentoonstelling bekijken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie