Afbeelding
EDDY WENTING / PR

Lezing Jan Cremer in Museum JAN

15 augustus 2020 om 11:30 Kunst

AMSTELVEEN Met een aanstekelijke energie schildert Jan Cremer al zo’n 65 jaar met woorden en penselen zijn avontuurlijke leven. Een grote selectie monumentale zeegezichten die Cremer de afgelopen tien jaar heeft geschilderd zijn nu te zien in de tentoonstelling 'Cremer Noordwaarts 2010-2020 in Museum JAN. Op zondag 30 augustus is er in het museum een lezing over zijn werk.

"Ik sodemieter verf op een doek. Ik druip, spat, sla en schop. Ik vecht met verf. Soms win ik.” Wil je meer horen over het ‘Peinture Barbarisme’, zijn herinneringen aan de zeereizen richting het Noorden en zijn verdere turbulente leven? Dan mag je deze lezing absoluut niet missen. Zondag 30 augustus vertelt Mirelle Nunes van Kunst uit Zeist geïnteresseerden daar namelijk alles over in een lezing over de veelzijdige kunstenaar Jan Cremer.

Wegens het succes van deze eerdere lezingen en de beperkte plekken wordt op 30 augustus deze lezing wederom gehouden. De lezing duurt van 10.00 - 11.00 uur. In verband met de spreiding van het aantal personen is de inloop vanaf 9.30 uur. De aanwezigen krijgen koffie aangeboden en kunnen plaatsnemen op de gereserveerde plekken. Kosten: 5 euro per persoon (excl. entreekaart museum). In verband met de 1,5 meter opstelling zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reageer snel. Wie aanwezig wil zijn, kan zich opgeven via rsvp@museumjan.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie