Afbeelding
PR

Derde editie TEDxAmstelveen in P60: ‘Wat de wereld nu nodig heeft’

30 oktober 2020 om 09:56 Activiteiten

AMSTELVEEN Tijdens een speciale derde editie van TEDxAmstelveen op zondag 8 november wordt antwoord gegeven op vragen als ‘hoe kunnen we onze wereld duurzamer, gezonder, effectiever, liever en een beetje mooier maken?’ In een mooi aangeklede zaal in Poppodium P60 komen van 14.00 tot 17.30 uur elf sprekers aan het woord over diverse thema’s zoals voeding, perfectionisme, water, seks, astronomie, orgaanfitness en duurzaamheid. 

TEDxAmstelveen is een lokaal onderdeel van TED, een wereldwijde organisatie die gelooft in de kracht van het verspreiden van ideeën door korte, goed voorbereide, inspirerende presentaties van maximaal 18 minuten, met als doel te inspireren, te enthousiasmeren en te verbinden. De TED talks worden afgewisseld met muzikale optredens en korte pauzes.

Na twee succesvolle edities wordt de derde editie van TEDxAmstelveen door de huidige situatie anders dan voorgaande jaren. Met een thema dat relevanter is dan ooit: ‘What the world needs now’. Het evenement vindt nog steeds live plaats maar er is slechts plaats voor dertig personen.

Het programma bestaat niet alleen uit TEDx talks, maar er is ook muziek van rapper en muzikant Bazes (Bas van der Eijk) en de band Zwemjas die bestaat uit de drie Amstelveense jongens Stan Lochtenberg, Youri Finn Penders en Joris van de Sande.

LIVESTREAM De zaal is inmiddels uitverkocht. Maar TEDx staat voor het verspreiden van ideeën aan zoveel mogelijk mensen. Daarom heeft de organisatie besloten om het evenement ook via livestream uit te zenden, zodat mensen zich vanuit de eigen woonkamer met een lekker hapje en drankje kunnen laten inspireren.
De prijs van de livestream bedraagt 7,50 euro inclusief servicekosten.
Kijk voor meer informatie op www.tedxamstelveen.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie