Jeroen van Bergeijk
Jeroen van Bergeijk PR

Jeroen van Bergeijk en Joyce de Ruiter te gast bij AmstelveenSpreekt

7 september 2020 om 10:01 Activiteiten

AMSTELVEEN De eerste AmstelveenSpreekt van dit seizoen vindt online plaats op maandag 14 september van 20.00 tot 20.30 uur via amstelveenspreekt.nl/14september. In deze uitzending ontvangt talkshow host Frans Huissen twee bijzondere gasten: Joyce de Ruiter en Jeroen van Bergeijk.

Inloggen kan via AmstelveenSpreekt.nl vanaf 20.00 uur. Dan begint de live-uitzending vanuit Venstra Café. Het programma duurt ongeveer een half uur.
Jeroen van Bergeijk is journalist. Maar dan wel een heel bijzondere. In voor hem nieuwe werelden gaat hij under cover als werknemer aan de slag. Ubertaxi chauffeur, orderpicker bij Bol.com verkeersregelaar of medewerker callcenter van een postorderbedrijf. Niets is hem te gek. Hij schrijft er boeken en rapportages over. Waarom is dit soort journalistiek belangrijk? Ook voor Amstelveen?
Wat betekent het coronavirus voor jouw leven? Joyce vertelt er openhartig over. Joyce lijdt aan het Ushersyndroom, een ziekte waardoor ze langzaam doof én blind wordt. Zij heeft van deze zeer grote uitdaging een nog grotere kans gemaakt. Ze bundelt haar kennis, visie en levensverhaal in maatwerklezingen en inspiratiesessies. Joyce heeft inmiddels twee boeken geschreven. Haar laatste boek gaat over haar ervaringen in deze coronatijd.
Stadsdominee Werner Pieterse sluit de avond af met een vlammende column. Daarnaast is er muziek van een Amstelveense artiest.
AmstelveenSpreekt komt dit seizoen met vier uitzendingen waarvan 14 september de eerste is en vervolgens op 19 oktober, 16 november en 14 december. De afleveringen worden opgenomen en zijn te bekijken en terug te kijken via AmstelveenSpreekt.nl. Zodra de coronamaatregelen dat toestaan zullen de programma’s weer voor publiek toegankelijk zijn.

Joyce de Ruiter
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie