Afbeelding
Politie.nl

Vrouw (26) in Amstelveen onder verdachte omstandigheden overleden in woning

9 september 2020 om 15:25 Misdaad

AMSTELVEEN Een 26-jarige vrouw is in de vroege ochtend van woensdag 9 september onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in een woning aan de Suze Groeneweglaan in Amstelveen. De politie heeft haar 33-jarige partner aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij haar dood. Er is een onderzoek ingesteld naar de omstandigheden waaronder zij om het leven is gekomen.

Rond 4.45 uur kwam op de meldkamer van de politie een melding binnen van een reanimatie van een vrouw. Reanimatie mocht niet meer baten, de 26-jarige vrouw overleed in de woning. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de exacte toedracht en doodsoorzaak is. De woning is afgezet voor sporenonderzoek en agenten zijn gestart met een buurtonderzoek. Ook medewerkers van Forensische Opsporing (FO) zijn in de woning voor onderzoek. De politie heeft de 33-jarige partner van de vrouw aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood.


Het onderzoeksteam roept dringend getuigen op die informatie hebben om zich bij de politie te melden. Dat kan door te bellen naar 0900- 8844 of anoniem naar 0800-7000. Het is ook mogelijk een digitaal tipformulier in te vullen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie